Meble na wymiar
Architektura i przygotowanie mebli na wymiar w mieszkaniu.

Budownictwo i architektura : Daegu Gosan Public Library Konkurencja Wejście / Ziemia + Kompozycje cywilizacyjne i niezwykle proste

Posted in Uncategorized  by admin
November 1st, 2018

Dzięki uprzejmości kompozycji Land + Civilization i niesamowicie prostemu projektowi Land + Civilization Compositions i niezwykle efektownemu, ich propozycja dla Publicznej Biblioteki Daegu Gosan, zatytułowana.
Open Source ., nie jest świadomie pojedynczym gestem, ale raczej jako seria interpretowalnych przestrzeni.
Wcześniejsze biblioteki były postrzegane jako miejsca dostępu do książek, ale ta biblioteka zapewnia miejsca do rozpowszechniania i dzielenia się wiedzą.
Więcej zdjęć i architektów.
opis po przerwie.
Wiedza nie dotyczy bibliotek, książek czy Internetu.
Kumulacja wiedzy jest zasadniczo podstawą cywilizacji.
Biblioteki tradycyjnie są lokalizacjami do przechowywania informacji.
Teraz biblioteki mają szansę być znacznie więcej.
Są to centra dostępu, udostępniania i omawiania wiedzy.
Nie dotyczą one głównie przechowywania i konserwacji.
Chodzi o łatwość dostępu i gromadzenie ludzi.
Dzięki uprzejmości Land + Civilization Compositions i imponująco prosty Dalej zmieniła się natura sposobu udostępniania informacji.
Wraz z pojawieniem się przestrzeni technologii cyfrowej nie trzeba już porządkować przestrzennie.
Przestrzenie mogą być znacznie bardziej dynamiczne i elastyczne, pozwalając użytkownikom na swobodniejsze kształtowanie ich.
Sami użytkownicy mogą tworzyć nowe sposoby gromadzenia i dzielenia się wiedzą.
Biblioteka jest ich narzędziem do interpretacji.
Dzięki uprzejmości Land + Civilization Compositions i imponująco prostych architektów: Land + Civilization Compositions i Impressively Simple Location: Daegu, Korea Południowa Autorzy projektu: Artur Borejszo Architekt i Urbanista, Jason Hilgefort Architekt i Urbanista, Ignas Uogintas Architekt i Urbanist Team Członkowie: Dalia Zakait .
Architekt, Grisha Zotov Program architektoniczny: Biblioteka, centrum socjalne, przestrzeń eventowa, kawiarnia, kącik zabaw dla dzieci, przestrzeń publiczna Powierzchnia: 3500 m kw.
[przypisy: blacha na rąbek stojący, mrówka działdowo, mrówka głubczyce ]

Tags: , ,

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)

Powiązane tematy z artykułem: blacha na rąbek stojący mrówka działdowo mrówka głubczyce